Designfilosofi

Designet til eventyr

Vores første overvejelse ved design af et nyt produkt er de mennesker, der vil bruge det. Vi overvejer de udfordringer, folk måtte have, når de forsøger at køre med deres yndlingsudstyr og fokuserer på at designe innovative løsninger. Denne tilgang gør Yakima produkter intuitive, langvarige og nemme at bruge.

Passer til eventyr

I mere end 35 år har vores dedikerede in-house-team forpligtet sig til at tilpasse vores produkter til køretøjer af alle former, mærker og størrelser, så vi har stativløsninger til næsten alle køretøjer på vejene i dag. Tjek vores bilfinder for at finde den perfekte tagbagagebærer til din bil.

Selvom det er én ting at designe et stort stativ, er det noget helt andet at bygge et. Derfor har vi højtuddannede designingeniører, der parrer mange års mekanisk erfaring med materialekendskab på ekspertniveau for at sikre den bedste ydeevne og længste levetid kan garanteres.

Afprøvet, testet og sandt

Når vi har bygget en tagbagagebærer, går vi virkelig til den ved testning, så vi med sikkerhed kan sige den står imod, hvad end vores venner kan udsætte den for.

Fra snedækkede bjergpas til fjerntliggende grusveje, har vi testet og finjusteret hvert Yakima produkt til at kunne holde. Og derfor kan vi stå bag alle vores cykelholdere, skiholdere, tagbokse og andre produkter med en 5 års garanti.