Find min bil

Vælg dit køretøj for at vælge de passende tagbagagebærere

Kan du ikke finde dit køretøj? Send os en email ved brug af vores Kontaktform, så vil vi hjælpe dig med at finde de perfekte tagbøjler til dit køretøj.

Forskellige køretøjer kræver forskellige tagbøjlesystemer. Find den der er tilpasset dit, ved brug af vores Find Køretøj-tjeneste. Dette værktøj giver dig mulighed for at finde det perfekte Yakima system til dit køretøj. Ved hjælp af vores brugerdefinerede værktøj kan du se, hvilke Yakima bøjler eller stativer der vil fungere sammen med dit køretøj, så du kan gøre det perfekte valg. Vi matcher alle vores tilgængelige muligheder til køretøjets mærke, model og år. Det er nemt at finde de perfekte bøjler til dit næste eventyr.

Yakima tværstænger er tilgængelige for de fleste mærker og modeller af biler, herunder Mazda, Ford, Toyota, Hyundai, Holden, Isuzu, Land Rover, Nissan og Volkswagen og mange flere! Der er en tag-løsning til pickups, SUV'er, sedans, hatchbacks og meget mere. Du kan bruge vores Find Køretøj-tjeneste til at hjælpe dig med at bestemme hvilke Yakima tværstænger vil være rigtige for dit køretøj.