Om os

Yakima er verdens førende mærke af tagbagagebærere til biler, cykelholdere, lastkasser, kano og kajakker, skiholdere, tagbokse og meget mere. Hos Yakima tror vi på, at udendørs er mere sjovt, når det er sammen med andre. Få dit udstyr ud af bilen og tag flere venner med!

Vores kultur

Her hos Yakima tror vi på at forbinde dig, dine venner, familie og alt dit yndlingsudstyr til din ønskede destination eller aktivitet.

Det betyder intet, om du er på vej til camping, cykling, skal en tur til vandet eller bjergene, eller tage familien med på en bilferie. Yakima mener, at ethvert livseventyr, uanset destinationen, skaber delte oplevelser og minder for dig, din familie og venner. Når vejen vender hjem, forbliver minderne og forbindelserne med venner og familie længe efter at turen er overstået. Yakima vil håndtere alt dit udstyr med vores Yakima tagbagagebærer, LockNLoad systemer og tagbokse.

Vores værdier

Vi tror på at forbinde dig, dine venner, familie og alt dit yndlingsudstyr til din ønskede destination eller aktivitet. Yakima vil håndtere alt dit udstyr, frigøre plads i din bil, så du kan tage flere venner med og skabe flere minder.

DESIGNFILOSOFI

Vores første overvejelse ved design af et nyt produkt er de mennesker, der vil bruge det. Vi overvejer de udfordringer, folk måtte have, når de forsøger at køre med deres yndlingsudstyr og fokuserer på at designe innovative løsninger. Denne tilgang gør Yakima produkter intuitive, langvarige og nemme at bruge.

Find ud af mere

Få Yakima og tag flere venner med

Her hos Yakima, designer, bygger, tester og finjusterer vi hvert produkt til at holde. Derfor kan vi stå bag vores arbejde med 5 års garanti.

Lær mere >