LockNLoad tagbagagebærere

Kraftige tagbagagebæresystemer

Find min bil

Vælg dit køretøj for at vælge de passende tagbagagebærere

Yakimas LockNLoad er den stærkeste og mest stille kraftige tagbagagebærer på markedet. Dette tagbagagebæresystem har en lastevne på 75 kg pr. stang, og hver endehætte har et bindepunkt, der er vurderet til at kunne holde 100 kg. LockNLoad har en aerodynamisk form og en gummi lastbeskyttelsesstrimmel. Disse funktioner forbedrer vindstrømmen over produktet, hvilket forhindrer LockNLoad fra at producere overdreven støj under kørsel og giver stor brændstofeffektivitet. Du kan vælge mellem to forskellige LockNLoad systemer: LockNLoad platform og LockNLoad tagbøjle.

LockNLoad: Australsk kvalitet

Yakimas LockNLoad tagbagagebæresystem er designet i Australien. Fordi hvis tagbagagebæreren kan overleve de hårde outback-touringsforhold Down Under, kan den overleve hvor som helst. Resultatet er en kraftige tagbagagebærer, som kan håndtere endeløse motorveje, grusveje, robuste ørkener og stejle bjergveje. Den vigtigste funktion ved denne LockNLoad tagbagagebærer er åbenbart den indbyggede flaskeåbner, som giver dig mulighed for at få en øl efter en lang kørsel i din 4x4.

Når tiderne bliver hårde...

LockNLoad er designet fra bunden som den ultimative 4x4, touring og kommercielle løsning.

Designet til eventyr

Vores første overvejelse ved design af et nyt produkt er de mennesker, der vil bruge det. Vi overvejer de udfordringer, folk måtte have, når de forsøger at køre med deres yndlingsudstyr og fokuserer på at designe innovative løsninger. Denne tilgang gør Yakima produkter intuitive, langvarige og nemme at bruge.

Passer til eventyr

I mere end 35 år har vores dedikerede in-house-team forpligtet sig til at tilpasse vores produkter til køretøjer af alle former, mærker og størrelser, så vi har stativløsninger til næsten alle køretøjer på vejene i dag.

Afprøvet, testet og sandt

Når vi har bygget en tagbagagebærer, går vi virkelig til den ved testning, så vi med sikkerhed kan sige den står imod, hvad end vores venner kan udsætte den for. Fra snedækkede bjergpas til fjerntliggende grusveje, har vi testet og finjusteret hvert Yakima produkt til at kunne holde. Og derfor kan vi stå bag alt vores arbejde med en 5 års garanti.